Ingatlan

Ingatlan

53 partner

213 Projekt

 

A nemzetközi és hazai ingatlanpiac folyamatos változása napról napra új helyzetbe hozza mindazokat, akik saját vagy befektetési céllal, meglévő vagy megvételre váró ingatlanokkal foglalkoznak. A rövidtávú terv vagy hosszú távú stratégia alapja egyaránt a megfelelően megalapozott döntés. Az UrbanPM sok éves tapasztalattal és kimagasló szakmai háttérrel biztosítja partnerei részére az átfogó vagy akár speciális célú ingatlanpiaci támogatást.

referencies

Várnegyed ingatlanértékelés

Várnegyed ingatlanértékelés

Budapest egyik UNESCO-örökségének helyszínén, a Várnegyed legfrekventáltabb terére néz a Szentháromság tér sarkán fekvő régi budai városháza. A 2018-ra teljeskörűen felújított műemlék épület jelenleg egy doktori iskolának, az azt működtető Pallas Athéné Domus Animae Alapítványnak és nívós étterem-kávézónak ad helyet. Az Alapítvány megbízásából feladatunk volt több lépcsőben a 3400 m2-es épület mind a négy emeletének ingatlanértékelése ill. bérbeadhatósági értékmeghatározása.

Részletek
referencies

Millenáris Startup Campus

Millenáris Startup Campus

Közép-Európa egyik legnagyobb startup közösségi irodájának megvalósíthatósági alátámasztó tanulmány készítése volt az URBAN pm feladata. A működtetéséhez és hatékonyságához szükséges üzleti terv, pénzügyi modell, létesítménygazdálkodási stratégia, építészeti kialakítás, marketingstratégia, benchmark elemzés, kommunikációs stratégia és akcióterv készítésében való teljeskörű projektvezetői közreműködés. Megbízó: Millenáris Nonprofit Kft.

Részletek
referencies

RoomLi

RoomLi

A RoomLi nem egy szokványos AIRBNB fejlesztés: Budapest 7. kerület szívében, a Rumbach Sebestyén utcában egy százéves bérház földszintjén jön létre, egy hajdani nyomda tereinek teljes átépítésével. 550 négyzetméteren 11 kis lakás épül rövidtávú bérbeadás céljára, mind udvari kapcsolattal. Az URBAN PM Kft. társtulajdonosként, saját fejlesztéssel vesz részt a projektben, valamint a kiviteli építészeti rajzok elkészítésével foglalkozik.

Részletek
referencies

Csepel Művek területén lévő fejlesztési területek

Csepel Művek területén lévő fejlesztési területek

A projektben az URBAN pm feladata a  Csepel művek területének déli részén található szemétlerakó fejlesztési- és piaci értékmeghatározása volt.

Részletek
referencies

Nemezgyár – Kőszeg

Nemezgyár – Kőszeg

A Kőszeg külterületén található egykori Nemezgyár piaci értékének meghatározása, fejlesztési- és hasznosítási lehetőségeinek vizsgálata.

Részletek
referencies

Törley Palota

Törley Palota

A palota negyedben, a Bródy Sándor utca 16. alatt található egykori Törley palota értékmeghatározása.

Részletek
referencies

Várgarázs projekt megvalósíthatósági vizsgálata

Várgarázs projekt megvalósíthatósági vizsgálata

A budai vár nyugati oldalán található Várgarázs építésének teljes körű pénzügyi átvizsgálása, a fejlesztés befejezésének feltételeinek vizsgálata, pénzügyi kockázatelemzése.

Részletek
referencies

EBRD Központi iroda

EBRD Központi iroda

Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank Központi irodájának építészeti megvalósítása, a meglévő szerkezeti és ingó értékek hasznosításával.

Részletek
referencies

Eli Science Park Szeged

Eli Science Park Szeged

Előzetes fejlesztési koncepció létrehozása ingatlanpiaci vizsgálattal a Szegedi Tudományegyetem kezelésében létrejövő ELI Science Park projekt ipari és intézményi övezetére. A 60 hektáros fejlesztést a SZTE, az ELI-ALPS Kutatóközpont és Magyarország Kormányának együttműködése révén jön létre.

Részletek

Partnereink

Monarch
4ig
Bátonyterenye Önkormányzat
Budapest Főváros Önkormányzata
Budapest Közút Zrt.
Cédrus Egyesület
Chameleon
Chapman Taylor
CreaCity
Design Terminal
Dominarium
EBRD
Espressoul
Etyek Önkormányzat
FBIS Architects
Füzesabony Önkormányzat
GAM
Gaspar Bonta
IBM
Magyar Művészeti Akadémia
Mammut
Metrans Danubia Zrt.
MFB
MNV
Nepi Rockcastle
Optima
Pásztó Önkormányzat
Platio
Raw Development
S73
Smart Buildings Center
Smartsolutions Klaszter
Sopron Önkormányzat
Tatabánya Önkormányzat
Tescoma
Tiba
Valdocco
KETA
© 2019 Urban pm Kft. All rights reserved.