Okos város

Okos város

53 PARTNER

213 PROJEKT

 

 

Hisszük, hogy most épülnek a jövő városai, ezért már évek óta foglalkozunk az okos város technológiákkal. A területen úgy önkormányzatok, mint technológiai partnerek számára végzünk elemzéseket. Egyik szakterületünk az átfogó speciális stratégiaalkotás, melynek során komplex, több szakterületre és interdiszciplináris részterületre is kiterjedő megoldás-csomagokat kínálunk a települések számára.

referencies

Okos Város Koncepció Tatabánya számára

Okos Város Koncepció Tatabánya számára

Konzorciumi partnerünkkel közösen átfogó, teljes körű, részletes és személyre szabott okos város stratégiát dolgoztunk ki.

Részletek
referencies

Intelligens Város országos koncepció

Intelligens Város országos koncepció

 Akcióterv kidolgozása, potenciálelemzés. Méretgazdasági szempontrendszer, üzemeltetési és gazdasági lehetőségek.

Részletek
referencies

Etyek – Intelligens település koncepció

Etyek – Intelligens település koncepció

Integrált településfejlesztési és területhasznosítási stratégia kidolgozása. Turisztikai potenciálelemzés, intelligens településfejlesztési elemekkel.

Részletek
referencies

BKK KARESZ Rendszer vizsgálata

BKK KARESZ Rendszer vizsgálata

A BKK tulajdonában levő 3D-s lézerszkenner piaci megjelenésének pénzügyi vizsgálata, potenciálelemzése és piaci targettálása. A rendszer nyújtotta információ-technológiai lehetőségek piaci- és államigazgatási megjelenésének vizsgálata, akciótervének kidolgozása.

Részletek
referencies

Diákváros

Diákváros

A KKBK Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja által a komplex városfejlesztéshez szükséges masterplan elkészítésére kiírt meghívásos nemzetközi tervpályázathoz csatolt benchmark elemzés elkészítése. A projekt egy több ütemben megvalósuló városfejlesztés 135 hektár barnamezős területen.

Részletek
referencies

Budapest 2030

Budapest 2030

A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. megbízásából a FŐMTERV Zrt., a HÉTFA Elemző Központ Kft., és a CreaCity Szolgáltató Kft. konzorciumának megbízottjaként a Budapest 2030 Terv elkészítésén való közreműködés, annak Smart City fejezetének megalkotása. A projekt céljaival összhangban a meglévő, elfogadott város- és térségfejlesztési dokumentumokra építve, az abban szereplő és újként megfogalmazott projektek egységes, de összehangolt, kompakt programba foglalása, valamint a különböző, költségvetési forrásokkal gazdálkodó szervezetek alá tartozó fejlesztések azonosítása, integrációja, szinergiáik kihasználása, a párhuzamosságok megszüntetése és az egymással versengő elképzelések összehangolása a Smart City területen is.

Részletek

Partnereink

Monarch
4ig
Bátonyterenye Önkormányzat
Budapest Főváros Önkormányzata
Budapest Közút Zrt.
Cédrus Egyesület
Chameleon
Chapman Taylor
CreaCity
Design Terminal
Dominarium
EBRD
Espressoul
Etyek Önkormányzat
FBIS Architects
Füzesabony Önkormányzat
GAM
Gaspar Bonta
IBM
Magyar Művészeti Akadémia
Mammut
Metrans Danubia Zrt.
MFB
MNV
Nepi Rockcastle
Optima
Pásztó Önkormányzat
Platio
Raw Development
S73
Smart Buildings Center
Smartsolutions Klaszter
Sopron Önkormányzat
Tatabánya Önkormányzat
Tescoma
Tiba
Valdocco
KETA
© 2019 Urban pm Kft. All rights reserved.