referencies

Rólunk

 53 partner

213 PROJEkT

 

2006-os alapítása óta cégünk aktívan tevékenykedik az ingatlan tanácsadás, a projektmanagement és az értékbecslés szakterületén. Szakembereink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a hálózatépítés területén, de igény esetén ingatlanok felkutatásával, személyre szabott ingatlan ajánlatokkal is segítenek üzletfeleinknek a felmerülő problémák gyors és hatékony megoldásában. A projektek széles köre átfogó piacismeretet követel meg, így annak érdekében, hogy az megbízásainkat a legproduktívabb módon teljesíthessük, cégünk személyre szabott megoldásokat és ingatlanajánlatokat kínál ügyfeleink számára.

Lánszki Regő

Lánszki Regő

MRICS

Ügyvezető Igazgató

M.Sc. Építészmérnök, M.Sc. Ingatlanszakértő, Okl. Ingatlan Értékelő

Nyelvek: EN, HU

Építészmérnökként, ingatlanszakértőként, projektmenedzserként, valamint Smart City szakértőként az elmúlt évtizedekben számos kormányzati, önkormányzati és piaci területen szerzett tapasztalatot. Ezekkel párhuzamosan 2006-ban alapította meg az URBAN PM Kft.-t. A Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett építészmérnöki, majd ingatlanszakértői diplomákat. Okleveles Ingatlanértékelő minősítése után a Royal Institution of Chartered Surveyors tagja lett, valamint a szervezet várostervezési részlegébe választották 2015-ben. 2012-2014-ben a Budapesti Városfejlesztő Zrt. vezérigazgatója volt. Regő jelenleg a II. Kerületi Önkormányzat Kerületfejlesztés Bizottságának elnöke, valamint az „okos város” és az innovatív technológiákkal foglalkozó Smart Solutions Klaszter elnöke.

Barabás Dénes

Barabás Dénes

RIBA

Építésztervező, BIM Menedzser

Nyelvek: EN, FR, RO, HU

2018-ban szerzett Építész- és Várostervezői diplomát a Kolozsvári Műszaki Egyetemen. Tanulmányi évei alatt két félévet a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán tanult és több nemzetközi ötletpályázaton is részt vett, köztük a XV. Velencei Építészeti Biennálén szervezett diákfilm pályázaton, ahol társszerzőként, közönségdíjas lett. Egyetemi kollégáival számos építészeti installáció tervezőjeként és kivitelezőjeként szerzett tapasztalatot Romániában, mely alkotások által 2020 februárjában meghívott vendég előadó is volt a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. További szakmai tapasztalatokat tervezőként, tanácsadóként és műszaki ellenőrként Romániában és Magyarországon szerzett, mely helyeken tervezési, műemlékfelújítási és ingatlanfejlesztési projektekben vett részt. Az URBAN PM csapatához 2020 első felében csatlakozott, ahol építészettel, belsőépítészeti tervezéssel és ezen projektek koordinációjában vállal szerepet. A Romániai Építész Kamara tagja és a Brit Királyi Építész Intézet okleveles nemzetközi tagja.

Lánszki Csenge

Lánszki Csenge

Építész, Projektmenedzser

Okl. Építész / É 01-6385

ZT Építész (Ausztria)

Nyelvek: EN, DE, FR, HU  

Az URBAN PM csapatához 2016-ban csatlakozott, ahol felelős építészként lát el különböző léptékű építész és projektmenedzsment feladatokat. Hatáskörébe tartoznak az építészeti akvizíciók, a koncepcióalkotás, valamint engedélyezési és kiviteli tervek készítése és szakági koordinálása. E mellett magyar, osztrák és egyéb külföldi illetőségű ingatlanfejlesztési projektekben vesz részt akvizíciós előkészítésben, konzultációban, megvalósíthatósági tanulmányokban.  Diplomáját az Bécsi Iparművészeti Egyetem építész szakán, Zaha Hadidnál és Greg Lynnél szerezte. Ezt követően osztrák és magyar építész irodáknál dolgozott, ahol tervezőként részt vett osztrák cégek díjnyertes belsőépítészeti és fit-out tervein, hollywoodi film 3d világának megalkotásán, magyar iroda és hotel pályázatokon, valamint Budapest egyik legnagyobb és leginnovatívabb irodájának, a Telekom székházának engedélyezési és kiviteli tervein. 

Csák Dániel

Csák Dániel

Projektmenedzser

B.Sc. Építészmérnök, M.Sc Településmérnök

Nyelvek: EN, HU

Az egyetem befejeztével fél évet Dél-Koreában töltött. Ezután kipróbálta magát több szakterületen; a Velux-nál, mint fejlesztőmérnök, a Sziget-nél szolgáltatásfejlesztésben, az Építészfórum szerzőjeként, valamint az Egyesült Államokban generál kivitelezésben. Az URBAN PM-nél 2016 óta állandó munkatárs, emellett Füzesabony város főépítészeként segíti a városvezetés munkáját. Az elmúlt években az alábbiakkal foglalkozott: rózsadombi villa áttervezése, Mammut foodcourt kialakítása, Andrássy úti hotel tervezése, Tatabányai munkásszálló tervezése, lőtér Budakeszin, mozgássérült apartmanház Csömörön. Projektmenedzserként lebonyolította Füzesabony belvárosi területeinek rehabilitációját, zalaistvándi malomépület revitalizációját, valamint nagymarosi kosárlabdacsarnok közműkiváltásait. Stratégiaalkotásban végzett főbb tevékenysége: Innovációs Smart Park beruházás Tatabányán, Innovatív alacsony költségvetésű és megtérülő városfejlesztési megoldások feltérképezése, Déli Városkapu Fejlesztési Pályázat Diákváros projekt, Badacsonyi látogatóközpont megvalósíthatósága, Budapest 2030 stratégia.      

Tatár Lehel

Tatár Lehel

Építész, BIM Manager

Nyelvek: EN, FR, RO, HU

A Kolozsvári Műszaki Egyetemen tanult Építészetet és Urbanisztikát. Ösztöndíjasként Franciaországban tanult az École Nationale Supérieure d’Architecture de Clermont-Ferrand diákjaként. Szakmai tapasztalatot szerzett műemléképületek felújításában, urbanisztikában, építészeti és belső tervezésben, tűzvédelemben és BIM managementben. Klaus Birthlernél, majd a KÉSZ Romániánal dolgozott. Szülővárosában, Marosvásárhelyen volt önkormányzati képviselő, 2018-2020 között a jogi szakbizottság tagja. 2020 óta az Urban PM munkatársa.

Csaba Tímea

Csaba Tímea

Projektmenedzser

M.Sc. Építészmérnök, M.Sc. Urban Strategies

Nyelvek: EN, DE, FR, ES, HU

Tímea a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán végzett diplomadíjjal, a pécsi EKF programhoz kapcsolódó városfejlesztési tervével. A bécsi Iparművészeti Egyetemen szerzett másoddiplomát várostervezés szakon. Ösztöndíjasként tanult és dolgozott Franciaországban, később szakmai tapasztalatait bécsi építész irodákban bővítette. A Kortárs Építészeti Központ alapító tagja és első koordinátora, továbbá a BME Építészmérnöki Kar Urbanisztika Tanszék meghívott külsős oktatója. Az URBAN PM csapatához 2018 elején csatlakozott, projektmenedzserként tevékenykedik. Fő területe a várostervezés és városi stratégiák kidolgozása. Számos projekten dolgozott külföldön, Franciaországban, Ausztriában, Németországban és Törökországban, továbbá részt vett több hazai városfejlesztési program városépítészeti munkájában.  

 

Ghira Zsófia Anna

Ghira Zsófia Anna

Projektmenedzser

Okl. Közgazdász

Nyelvek: EN, IT, HU, CAT

Zsófia a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász képesítést, alapszakon pénzügy és számvitelt, mesterszakon regionális és környezeti gazdaságtant tanult. Az alapszak alatt, 2015 februárjától hathónapos gyakornokságot vállalt Németorszgában a Gerenal Electric pénzügyi osztályán.2017 szeptemberétől két szemeszter alatt ösztöndíjas tanulmányokat folytatott Olaszországban. Ezt követően az Erasmus fiatal vállalkozóknak ösztöndíjas programjában vett részt, amely keretein belül fél évett töltött, személyes mentor által koordinált munkavégzéssel Spanyolországban. Az URBAN PM csapatának 2019 februárjától tagja, ahol főként stratégiaírással, fejlesztési projektek megvalósíthatósági tanulmányaival foglalkozik. Részt vett a Badacsony látogatóközpont, Budapest 2030 és erdélyi fejlesztési projektekben. Fő érdeklődési körei közé tartozik a városi tervezés, a területfejlesztés és a fenntartható fejlődés.

Halász György

Halász György

Építészmérnök M.Sc építészmérnök, DLA

Nyelvek: EN, HU

2006-ban szerzett építészmérnöki diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Doktori tanulmányait 2012-ben a pécsi Breuer Marcell doktori iskolában végezte. 2008 óta oktató a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karán. Az oktatás mellett hazai tervezőirodában szerzett tapasztalatot, elsősorban kiviteli szakági tervezésében való részvételével. Az URBAN PM csapatához 2021 első felében csatlakozott, ahol építészeti tervezéssel foglalkozik, valamint projektek műszaki koordinációjában vállal szerepet.

Kun Antigoné

Kun Antigoné

Elemző

Településmérnök 

Nyelvek: EN, HU

Antigoné 2014-ben szerzett okleveles geográfus diplomát terület- és településfejlesztés szakiránnyal a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán. Négy éven át a Zala Megyei Önkormányzati Hivatalnál dolgozott, mint területfejlesztési ügyek koordinátora, ahol a megyei főépítészi munkakört is ellátta. 2018-ban kezdte meg tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán településmérnöki MSc szakon. Kétszer vett részt külföldi féléves részképzésen ösztöndíjasként. Először a 2013/2014-es tanév őszi szemeszterét töltötte Kolozsváron a Babes-Bolyai Tudományegyetem Földrajz Karán, majd a 2018/2019-es tanév tavaszi szemeszterét a Babes-Bolyai Tudományegyetem Szociológia és Szociálismunkás-képző Karán. 2019-től 2020-ig műszaki rajzoló, szerkesztő munkakört töltött be az AOD Építész és Grafikus Iroda Kft.-nél. 2020 nyarán településmérnök diplomát szerzett. Idén augusztusa óta tagja az Urban PM csapatának.

Simon András Balázs

Simon András Balázs

Műszaki ellenőr, Projektvezető

Építész

Nyelvek: EN, ES, HU  

András, a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Karán szerzett építész diplomát 2003-ban. Az egyetemi évek második felében tervezőirodában látott el tervezői tevékenységet, a diploma megszerzése óta azonban folyamatosan generál kivitelezőként dolgozik. Részt vett társasházak, bevásárló központok, csarnok-, és gyárépületek építésvezetői feladatainak ellátásban, mélyépítési műtárgyak létrehozásában, majd felelős műszaki vezetőként irodaépületek építésében, melyek között van Nívó díjjal és LEED Platinum minősítéssel kitűntetett épület is. András több svéd nagyvárosban is dolgozott, ahol részt vett irodaépületek és szállodák homlokzatszerelési munkáinak vezetésében, illetve felújításában. Az Urban Pm csapatába idén csatlakozott, ahol kisebb és nagyobb léptékű beruházások lebonyolításában lát el mérnöki tanácsadói, műszaki ellenőri tevekénységet.     

Csatlos Csaba Zsolt

Csatlos Csaba Zsolt

Elemző, Turisztikai szakértő
Nyelvek: EN, HU, RO
Turisztikai tanulmányait a Marosvásárhelyi Dimitrie Cantemir Egyetem Földrajz Karán kiemelkedő tanulóként végezte 2014-ben, melynek köszönhetően egy félévet a Törökországi Firat Egyetem Földrajz Karán ösztöndíjasként tanult. Az egyetem befejeztével egy évet Törökországban dolgozott, mint az Antalyai 5*-os szállodák-reszortok képviselője, ahol szakmai tapasztalatot szerzet a külföldi utazási irodák ügynökeinek tartott szállodai bemutatásai során. Ezt követően három évig az angliai Jactravel B2B szállás közvetítő cégen belül a szerződésekért felelős munkacsoportnál dolgozott és rövid időn belül a csoport Szenior tagja lett, munkája során az összes európai partner szállodákért felelt. Turisztikai szakmai tapasztalatainak kibővítése céljából 2019-től több hazai szállodában dolgozott, a Front Office működési területén belül. Az URBAN PM csapatában stratégiaírással és fejlesztési projektek megvalósíthatósági tanulmányaival foglalkozik.

Szemes Krisztina

Szemes Krisztina

Irodavezető

Krisztina a versenyszférában szerzett kis- és középvállalati tapasztalatait kamatoztatja az Urban Pm Kft-nél; személyügyi feladatokat lát el, vezetői döntések előkészítésében vesz részt, kezeli a szerződések szerteágazó rendszerét és a teljesítéssel összefüggő számlázási és adminisztrációs tennivalókat. Tartja a kapcsolatot a partnerekkel, könyvelővel, jogi képviselettel, szolgáltatókkal, pénzintézettel. Dokumentál a pályázatok temérdek adminisztrációt igénylő bonyolult rendszerében. Biztosításokkal, valamint minőségbiztosítással kapcsolatos teendőket lát el. A cég autóinak ügyeit kezeli, és ha kell, leltároz, szortíroz, rendszerez, emlékeztet.

Wesselényi Melinda

Wesselényi Melinda

HR Menedzser

Nyelvek: HU, EN

Melinda az állami – és a versenyszférában szerzett kis- és nagyvállalati tapasztalatait kamatoztatja az Urban Pm-nél, személyügyi feladatokat lát el.

Laudon Viktória

Laudon Viktória

Közgazdász
Marketing
Nyelvek: EN,HU,FR
2004-ben szerzett közgazdász diplomát, állami – és versenyszférában szerzett tapasztalataival sokrétű feladatokat lát el. Frissíti a cég honlapját, kezeli a social media felületeket, üzleti ajánlatokat készít, hírlevelet szerkeszt. Felel az iroda zökkenőmentes működéséért, üzemeltetéséért, beszerez a munkához minden szükséges eszközt. Gondoskodik a vendégek fogadásáról, tartja a kapcsolatot futárszolgálattal, az IT szolgáltatással, valamint a közösképviselővel. Kézben tartja a csapatépítők és egyéb események szervezését.

Juhász Emese

Juhász Emese

Építész és Településmérnök

Nyelvek: HU, EN 

BSc tanulmányát az Ybl Miklós Építéstudományi Karon végezte, MSc-t a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar településmérnöki szakán. Tanulmányai alatt egy tanévet Dániában, a Via University College Construction Management szakán tanult. Részt vett tervezői diákversenyen, felmérőtáborokban, tervezői workshopon, társszerzője volt három TDK dolgozatnak, ebből kettővel 2019-es OTDK-n is indult. 2018 óta, miskolci ipari felmérőtábor keretében alakuló, I'5 Ipar Örökség Tanműhely tagja. Ehhez köthető a harmadik TDK dolgozata: Miskolc ipari öröksége az identitás tükrében: a diósgyőri vasgyár rozsda-övezetének a rehabilitációs koncepciója. A tanműhely keretében ózdi felmérőtáborban és egy Rurh-vidéki tanulmányúton is részt vett, valamint 2021-es nyári egyetemen, ahol bemutatta az ipari örökséghez köthető eddigi munkásságát. Az ipari örökség részét képezte a mester diplomamunkájának is, melyben a Gyömrői út menti rozsdaövezet fejlesztési koncepcióját fogalmazta meg a fenntartható várostervezés lehetőségeinek figyelembevételével. Mestertanulmányai mellett tervező irodában dolgozott, ekkor ismerkedett meg mélyebben a BIM alapú tervezés szerepével. A várostervezés témakörében a fenntarthatóság és a smart city (okos város) áll a legközelebb hozzá. 

Szörcsey Ágnes

Szörcsey Ágnes

Építész

Nyelvek: EN,  RO, HU, IT, DE 

2015-ben végzett a Kolozsvári Műszaki Egyetem Építész- és Várostervezői karán. Az Atelier MASS-nál szerzett szakmai tapasztalatot  műemléképületek felújításában, építészeti -és belső tervezésben. Egyéni építészeti projekteken dolgozott, ahol főként belsőépítészeti kiviteli munkákat tervezett, és a kiviteli munkálatokat hangolta össze különböző csapatok között. Vállalkozóként szerzett projektmenedzseri tapasztalatot. 2022 elején csatlakozott az Urban PM csapatához, ahol különöző léptékű építész feladatköröket lát el.

Partnereink

Monarch
4ig
Bátonyterenye Önkormányzat
Budapest Főváros Önkormányzata
Budapest Közút Zrt.
Cédrus Egyesület
Chameleon
Chapman Taylor
CreaCity
Design Terminal
Dominarium
EBRD
Espressoul
Etyek Önkormányzat
FBIS Architects
Füzesabony Önkormányzat
GAM
Gaspar Bonta
IBM
Magyar Művészeti Akadémia
Mammut
Metrans Danubia Zrt.
MFB
MNV
Nepi Rockcastle
Optima
Pásztó Önkormányzat
Platio
Raw Development
S73
Smart Buildings Center
Smartsolutions Klaszter
Sopron Önkormányzat
Tatabánya Önkormányzat
Tescoma
Tiba
Valdocco
KETA
© 2019 Urban pm Kft. All rights reserved.