HU

Széchenyi 2020

A kedvezményezett neve: Urban pm Mérnöki Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Épületdiagnosztikai és tervezési projekteket támogató eszközállomány bővítése

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00670

A szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 10 520 265 Ft

A vissza nem térítendő támogatás mértéke: 70 %    

A projekt tartalmának bemutatása:  

Az elmúlt években az ingatlanfejlesztéshez tartozó további területek is a cég szolgáltatásai közé került, mint a műszaki ellenőrzés, az épület állapotfelmérés, diagnosztika, melyek az ingatlanfejlesztés első lépését, illetve a folyamatos kontrollját jelentik.  

Fő célunk, hogy a jelenlegi 8 fő alkalmazotti létszám megnövelésével, a szolgáltatások bővítésével és összekapcsolásával minél komplexebb szolgáltatást tudjunk biztosítani a piacon, így elengedhetetlen, hogy a tervezés előkészítéséhez biztosítva legyenek azon eszközök, melyek a tervezési terület, vagy épület állapotát pontosan tudja megadni. Ebben támogatnak majd bennünket a jelen projekt keretében beszerzendő eszközök:  

A területfelmérő eszközök - 3d szkenner, csatlakoztatható drón, kielemző Ipad felület - egy adott terület, vagy épület méreteit és jellemzőit tudják majd megadni, ezáltal rengeteg időt tudunk majd spórolni a továbblépéshez.  

A diagnosztikai műszerek - nedvességmérő- és hőkamera - segítségével egy már meglévő épület felmérése és diagnosztikája is meghatározhatóvá válik.   

A tervezés és szakértői tanácsadáshoz a számítástechnikai munkagépek és megfelelő méretű és színhelyes monitorok kerülnek beszerzésre, valamint egy olyan professzionális nyomtató, mely színhelyesen és megfelelő minőségben tudja majd a megrendelő felé való prezentálást segíteni.  

A belső interkatív tábla a céges működést támogatja majd, a heti rendszerességű workshopok eredményességét fogja megnövelni.   A tervezett létszámnövekedés indokolttá teszi a szervezetfejlesztési tanácsadást.   A projekt során megvalósítandó fejlesztések révén akár 20-30%-al több megbízást tudunk a jövőben elnyerni, ezáltal a cég fejlődése felgyorsulhat.  

 A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.04.16.

Partnereink

Monarch
4ig
Bátonyterenye Önkormányzat
Budapest Főváros Önkormányzata
Budapest Közút Zrt.
Cédrus Egyesület
Chameleon
Chapman Taylor
CreaCity
Design Terminal
Dominarium
EBRD
Espressoul
Etyek Önkormányzat
FBIS Architects
Füzesabony Önkormányzat
GAM
Gaspar Bonta
IBM
Magyar Művészeti Akadémia
Mammut
Metrans Danubia Zrt.
MFB
MNV
Nepi Rockcastle
Optima
Pásztó Önkormányzat
Platio
Raw Development
S73
Smart Buildings Center
Smartsolutions Klaszter
Sopron Önkormányzat
Tatabánya Önkormányzat
Tescoma
Tiba
Valdocco
KETA
© 2019 Urban pm Kft. All rights reserved.