Szolgáltatások

Projektmenedzsment

Projektmenedzsment

Mint ahogyan arról társaságunk neve is árulkodik, cégünk fő profilja a projektmenedzsment. Szakembereink a projekt elindításától a teljes készültségig kísérik végig a folyamatokat. Kollégáink legjobb szakértelmük szerint biztosítják ügyfeleink számára érdekeik garantált érvényesülését, felügyelik az egyes alvállalkozók munkáját és garantálják a megvalósulási folyamat során a legmagasabb minőséget.

Ingatlan tanácsadás

Ingatlan tanácsadás

A nemzetközi és hazai ingatlanpiac folyamatos változása napról napra új helyzetbe hozza mindazokat, akik saját vagy befektetési céllal, meglévő vagy megvételre váró ingatlanokkal foglalkoznak. A rövidtávú terv vagy hosszú távú stratégia alapja egyaránt a megfelelően megalapozott döntés. Az UrbanPM sok éves tapasztalattal és kimagasló szakmai háttérrel biztosítja partnerei részére az átfogó vagy akár speciális célú ingatlanpiaci támogatást.

Ingatlan értékbecslés

Ingatlan értékbecslés

Cégünk szakemberi többéves tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanok értékbecslésének területén. A helyszíni szemlére alapozva becslés és számviteli módszerek együttes alkalmazásával végezzük az értékbecslést. Az értékelést ismert adásvételi ügyletek, valamint a piacon jelenlévő ingatlanok árainak a vizsgált esetre való kiterjesztésével, összehasonlításával végezzük, piaci összehasonlító, hozamszámításon, valamint újraelőállítási költségen alapuló szakmai értékelés alapján. 

Ingatlanfejlesztés

Ingatlanfejlesztés

Az URBAN PM Kft. a benne rejlő szakmai tudást felhasználva olyan komplex fejlesztésekben vesz részt, melyek a hagyományosan értelmezett akvizíció, tervezés, megvalósítás, finanszírozás, jogi-, műszaki- és gazdasági kontroll teljes egységét jelenti. Mindemellett büszkék vagyunk kreativitásunkra, mely a különleges tervezési programok mellett a speciális funkciók azonosítását, a jövőbeli működési modellek meghatározását és újszerű ingatlanfejlesztések megvalósítását jelenti.

Smart City

Smart City

Hisszük, hogy most épülnek a jövő városai, ezért már évek óta foglalkozunk az okos város technológiákkal. A területen úgy önkormányzatok, mint technológiai partnerek számára végzünk elemzéseket. Egyik szakterületünk az átfogó speciális stratégiaalkotás, melynek során komplex, több szakterületre és interdiszciplináris részterületre is kiterjedő megoldás-csomagokat kínálunk a települések számára.

Várostervezés

Várostervezés

Várostervező kollégáink szakértelmét és tapasztalatát kiaknázva cégünk foglalkozik klasszikus település tervezéssel, városfejlesztési stratégiák kidolgozásával. Az aktuális nemzetközi városfejlesztési trendek ismerete és azoknak a hazai környezettel való szinergiáinak felkutatása garantálja, hogy várostervezési munkáink szakmailag színvonalasok, korszerűek és a helyi közösség megelégedettségét is elnyerik. Tevékenységünk során ingatlanvagyonnal kapcsolatos kérdésekre is tudunk válaszokat kínálni.

Építészeti tervezés

Építészeti tervezés

Az Urban Pm széles körű építészeti szolgáltatásai közé tartozik az építészeti tervezés, a belsőépítészet, a fit-out tervek és a digitális tervezés, amikben mind nagy hangsúlyt kap a minőség, a költségvetés és a menetrend ideális egyensúlya a tervezés minden szakaszában. Csapatunk és a designpartnerek mind hagyományos, mind személyre szabott megoldásokat nyújtanak megrendelőink számára. A kis léptékű lakóépületektől a nagyobb irodaházakig erős identitással rendelkező és funkcionális terveket hozunk létre. Házon belüli műszaki ellenőr szakértőkkel ügyfeleinknek biztosítjuk, hogy a projektek a szerződéses megállapodás szerint jöjjenek létre.

Műszaki ellenőrzés

Műszaki ellenőrzés

A URBAN PM Kft. az építőipari kivitelezési tevékenység teljes folyamatában ellenőrizni a kivitelezési dokumentáció maradéktalan betartását, elősegíti a vonatkozó jogszabályok, hatósági előírások, szabványok, szerződések betartását. Az építési-szerelési munka folyamatos figyelemmel kísérésével, ellenőrzésével segíti az építési beruházást, a Megrendelő igényeinek megfelelő, gazdaságos és szakszerű megvalósítást. Fontos feladat a hibák és hiányosságok megelőzése is.

Megvalósíthatósági tanulmány

Megvalósíthatósági tanulmány

Az URBAN pm értékbecslési és tanácsadási szolgáltató csapata valamennyi ingatalan típus és értékelési forma esetében vizsgálja az ingatlan szűkebb és tágabb környezetének vizsgálatát, a térségre vonatkozó fejlesztési elképzelésekkel kiegészítve. A feltárt és dokumentált jogi, műszaki és gazdasági kérdéseket a cég szakértői összetetten vizsgálják.

Partnereink

Monarch
4ig
Bátonyterenye Önkormányzat
Budapest Főváros Önkormányzata
Budapest Közút Zrt.
Cédrus Egyesület
Chameleon
Chapman Taylor
CreaCity
Design Terminal
Dominarium
EBRD
Espressoul
Etyek Önkormányzat
FBIS Architects
Füzesabony Önkormányzat
GAM
Gaspar Bonta
IBM
Magyar Művészeti Akadémia
Mammut
Metrans Danubia Zrt.
MFB
MNV
Nepi Rockcastle
Optima
Pásztó Önkormányzat
Platio
Raw Development
S73
Smart Buildings Center
Smartsolutions Klaszter
Sopron Önkormányzat
Tatabánya Önkormányzat
Tescoma
Tiba
Valdocco
KETA
© 2019 Urban pm Kft. All rights reserved.